Самий популярний вид спорту - це футбол!.. мабуть це моє єдине попсове захоплення... чому попса? тому що популярний! ...але не про це.
ОЛЕ-ОЛЕ-ОЛЕ-ОЛЕ!!! СКОРО ЧЕМПІОНАТ СВІТУ! УКРАЇНА ФОРЕВА! :clap: :clap: :clap:
Форум Справжніх Психів |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум Справжніх Психів » Українці - спортивна нація » Футбол
Самий популярний вид спорту - це футбол!.. мабуть це моє єдине попсове захоплення... чому попса? тому що популярний! ...але не про це.
ОЛЕ-ОЛЕ-ОЛЕ-ОЛЕ!!! СКОРО ЧЕМПІОНАТ СВІТУ! УКРАЇНА ФОРЕВА! :clap: :clap: :clap:
займався футболом з першого класу.особливих досягнень немає-Віце а потім і чемпіон Черк.обл....та то було давно і по великій пянкі.взаглі захоплююсь цим видом спорту і зараз та на жаль мало часу маю,навіть по телику не дивлюсь,а Україна дійсно -чемпіон!!!!!!!!!!!!!!
Факел, ти ж в К_к воротарем будеш??? проти Тартак клубу, якшо візьмуть... :o
Отредактировано Doberman (2006-03-13 15:01:35)
...у футбол я грав уже не пам"ятаю коли... ото таке. Але коли попадаєцця шось округле під ноги... вона стає м"ячем..
Факел, ти ж в К_к воротарем будеш??? проти Тартак клубу, якшо візьмуть... :o
останній раз коли я був воротарем я зламав руку і це було кілька місяців тому.якщо мене не візьмуть тоьбто я не піду в К-К найблищим часом я піду в Тартак я там вже зареєструвався і чухаю свої справи.тоді ми подивимося кому буде гірше чи К-К чи Т-к!
...БУФОН... ... ВІД ТЕБЕ ЗАЛЕЖИТЬ ДОЛЯ ПОЄДИНКУ!!!
я колись пропустив між ногами прикрий гол після того не ставав на ворота близько двох років та в певний час мене всетаки вмовили.а так то я граю піднападаючим....
Я НЕНАВИДЖУ БУТИ ВОРОТАРЕМ... МЕНЕ ЧАСТО ПРОСЯТЬ... БО РАЗ Я СТАВ НА РАМИ І ВИГРАВ СЕРІЮ ПІНАЛЬТІ... ЦЕ НЕ НАТЯК!!! А ТО НЕ ДАЙ БОЖЕ БУТИ ВОРОТАРЕМ!... КРАЩЕ БІГАТЬ БУДУ... ТІЛЬКИ ВИПУСКАЙТИ НА ПОЛЕ ПІД КІНЕЦЬ... МЕНІ БІГАТИ НЕ МОЖНА...(ЦЕ ВСЕ ІЗ-ЗА НІГ І ХРЕБТА... А ШЕ У МЕНЕ ПРИСМАК КРОВІ У ГОРЛІ КОЛИ БАГАТО БІГАЮ... Я ЗАДИХАЮСЯ!)
мені взагалі бігать заборонено.....в мене тренер мені забороняє і випускає лише коли дійсно треба не знаю чи я своїй команді допомагаю та чомусь вони ніби мене трохи і цінують....я колись своєму фізору приніс записку з лікарні яка дозволяла мені рік не ходити на фізкультуру так він її на моїх очах розірвав і сказав що вона мені не треба.....так я і займався спортом все життя....
ТАК МЕНІ ТЕЖ НІЗЗЯ... ДУЖЕ-ДУЖЕ БОЛЯЧЕ БИСТРО ХОДИТЬ... АЛЕ БІГАТЬ ШЕ МОЖНА...
ХОШ Я ТЕБЕ ЗРОБЛЮ У НАСТІЛЬНИЙ ТЕНІС? ТАМ ТЕЖ М"ЯЧИК.. ХТО НЕ ГРАВ, КАЖУТЬ ШО ЦЯ ГРА НЕ ВАЖКА (ФІЗИЧНО).. СПРОБУЙ ПОГРАЙ ПІВ ДНЯ... БУДЕШ ВАЛЯЦЦЯ... Я КОЛИ В ШКОЛІ ГРАВ ДО ПІЗНА... ТО ДОДОМУ ЄЛІ ДОЇЖЖАВ... А ПОТІМ СПАВ, ЯК УБИТИЙ... І УРОКИ НЕ РОБИВ...
ЦЕ МАЙЖЕ ФУТБОЛ... =D
майже але не футбол......а ти не пробував влітку іти на річку купатися,потім поскільки в нас стадіон не далекко від пляжу іти грати в футбол потім іти напиватися,потім в воду попускатися,потім знову футбол тільки на цей раз уже пляжний потім доганяться напиваться,потім річка,вода,футбол,пянка і так все літо...................................радий що воно швидко закінчилося!
...ЯКБИ ТАК... Я ЦИМ ЛІТОМ ЕКЗАМЕНИ ЗДАВАВ... А ПОТІМ ВДОМА ТОРЧАВ... РОБИВ, ШОБ У КИЇВ ПОЇХАТИ ВЧИТИСЬ... КОРОЧА ЧАС ПРОЙШОВ, АЛЕ КАЙФУ НЕ ПРИНІС.(ХОЧА НА ДНЮХІ ВІДІРВАВСЯ)
Оле-оле-оле Динамо чемпіон.ги-ги-ги :yahoo:
давай без фанатської боротьби тут бо я за Шахтар!а Шахтар-Чемпіон!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Чесно кажучи я взагалі футбол не люблю, мені більше симпатизує баскетбол, так що такіто вареники.
вареники із іншої миски,тобто теми.....колись зіграємо....Шахтар!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Люблю дивитися футбол.як мучачики по полю ганяють. так збуджує
шучу. але футбол це шось.Тимощук - моє сонечко:)сама ж не граю.
дінамо форевер! у нас Рєбров є :assassin: отак! я люблю футбол! дузе! :girl_werewolf: :girl_werewolf: :girl_werewolf: тіки не по телевізору і не на стадіоні а наприклад гра Кк проти Тк...шось тіпа того...бо на справжньому футболі ,дінамо-металіст здаєцця, я була лише раз...оглохла на обидва вуха і відтоптані ноги як бонус :padonak:
А ТИ БУЛА НА МАТЧІ КК ПРОТИ ТК?
нє, то я приклад привела ну прості матчі, там де не дуже багато людей отакі мені подобаюцця :girl_werewolf:
О,то був не просто матч. То було шось страшне.Боротьба двох народів.Як ми тоді на Положика образилися!!!!! :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2:
я десь читала на танках...капець!!! :angry2:
Паложик-найкращий!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Теліка нема.. де я побачу футбол, так це мабуть треба піти на матч "Динамо - Шототам"...
Шахтар-ЧЕМПіОН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
О! І я Шахтар люблю!!!!!!!!!!!!!!Вони здається свою емблемку змінювати збираються!!!!!!!
Скажу я вам так, хто з якого регіона - той за команду того регіона і вборліва!.. Я за Ліверпуль і Мюнхенську Баварію... гмм :yu:
Динамо с Днепра!!!Киев Киев ура!!!Динамо чемпион!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dont stop hools!!!!!!!!!!!!! :drinks:
Скажу я вам так, хто з якого регіона - той за команду того регіона і вборліва!.. Я за Ліверпуль і Мюнхенську Баварію... гмм :yu:
А я за Ліверпуль і Барселону.Барса Чемпіон.
примітивно...тре вболівати за слабших...Арсенал-вперед!!!!!!!!!!!!!!!!
Ігри | Компи. ЗМІ... | 2007-07-10 |
Баскетбол!!! | Українці - спортивна нація | 2006-05-15 |
Казка про Пісікота | Коли падає планка... | 2006-10-21 |
ТВ | Компи. ЗМІ... | 2006-10-03 |
Збірка коротких оповідань...або Нариси з життя Києва | Коли падає планка... | 2007-02-14 |
Вы здесь » Форум Справжніх Психів » Українці - спортивна нація » Футбол