Весна.вечір тихо опустився мені на голову.здавалося ці дурнуваті пташки співатимуть весь день та ні,бо наступив весняний духмяний вечір,а ще я дістав рогатку і почав тих птахів відстрілювати.мама тихо любязно гукає мене на вечерю:"падло їди жерти бо холодне будеш жерти!!!!!!!!!"я тихенько кажу їй що їсти не хочу і йду в буряни писати вірші.там вони пишуться найкраще,бо видно вікно сусідської Гальки і те як вона переодягається.більших вражень отримати ніде і ніяк не можна.я починаю пистати шедеври моєї фантазії,типу- як я Гальку вчора мав
то як факел той палав...
ото така поезія...та не буду зупинятися на прекрасних Галькиних грудях 5 розміру і жопі як у слона піду далі,на щось доволі примітивніше...отож прийшла весна,всі дівки зняли з себе увесь зимовий одяг і відморозили собі все що мли бо березень був холодний із темпрічем -10...
почну заново-прийшла зима,люди заворушилися ніби кволі мурашки йдуть на розмноження до своєї цариці яка дає їм лише раз у рік і то певним самцям,інші ж залишаються голодні ще на кілька років...природа оживає,дає поштовх новим життям наділяючи тіло самців і самок таким потрібним збудженням,яке і дає життя...(ну якщо без запобіжників,або якщо від пориву емоцій гума зрадить і лопне все ж може статися)...отож можете підрахувати що більшість людей родиться переважно у місяця,які стоять через 9 місяців після весняних місяців,отак. отож причиною їхніх народжень і є весна і це прекрасно,перейду до прекрасного.-жаби від збудження перекрикують волання пяного Миколи,що повертається додому після оранки чужого городу,трактор,чи то навіть віл залишився на городі забутим(забіжу в кінець-там той віл і здох)..отож Микола радісно повертається додому а жаби так квакають як ніколи,напевно на них наїхали жаби з сусіднього села...там їх краще кормлять і тому вони частенько їздять до наших на розборки поскільки смі набагато побільші від наших.я сиджу і дивлюся на захід сонця.воно потихеньку заходить за копицю сіна а згодом і зовсім зникає.загорілося у вікні у Гальки....зачекайте,я маю то все побачити....її оголені груди нагадують мені двох здоровених кабанів,які вчепилися їй на шию,її тіло схоже на коровяче,неначе коровка тільки здоїлася і хоче спати...її мордочка нагадує мені ...добре....хватить кошмарів...я пішов їсти холодні помиї...добраніч...
Отредактировано ФАКЕЛ (2006-04-18 15:56:21)