Depacco.com Depacco.com

Форум Справжніх Психів

Объявление

ЗМІНИТИ ДИЗАЙН ФОРУМУ МОЖЕ КОЖЕН У СВОЄМУ ПРОФАЙЛІ ЗА СВОЇМ БАЖАННЯМ!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

ВУЗВ

Сообщений 1 страница 16 из 16

1

Не знаю мають гарні пісні але вони так сильно мені і не подобаються! Просто вирішив створити нову тему для розмов! :lol:

2

:whistle: от би вони трошечки схудли......

3

Та ну, новий ВУЗВ вже не такий як був раніше. В мене їхній альбом 1998 року "ПЛАНове засідання" - ото РАП. А це баблооткачування)

4

а мене пре-ре-ре-ре-ре! :girl_crazy:

5

Ото проперло,мама міа....

6

новий альбом досить непоганий,хоч це не те ВУЗВ яке я памятаю....однак дуже непогано.....навіть моїй сестрі дуже сподобалося....йо піс гудабай!

7

Мені подобається.Не те?!Цього й слід було очікувати!Комерція йомайо :cool:

8

звісно комерція...зараз нажаль майже всі на музиці намагаються заробити грошей.....криза грошей в музиці нажаль дійшла і до україни.....однак альбом мені сподобався....звісно з плановим засіданням його не порівняти....

9

....звісно з плановим засіданням його не порівняти....

Це точно!

10

відхилення від теми,маленька розмова-....ти не можеш мені цей альбом скинути на балванку колись?в мене він довгий час був,однак таке добро на дороззззі не валяється в мене його підмутили,а зберегти тоді мені його не вдалося.....був би вдячний!

по темі-чув що Потапа в наступному альбомі вже може не бути,а це значить повного переходжу до аренбі не буде.....понти зникнуть і взагалі новий альбом буде олдскульним!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11

"відхилення від теми,маленька розмова-....ти не можеш мені цей альбом скинути на балванку колись?"
ти до кого? ))

12

та до тебе.....то я дотримувався формальностей,щоб модери чи адмыни не чыплялися :D

13

на жаль, я живу не Києві... я тільки десь в середині жовтня приїду

14

я нікуди і не поспішаю...а коли будеш приїжджати маякнеш на форум зробим зустріч.....тільки готуйся до приймання великої пропорції алкогольних напоїв...

15

АЛКАГОЛНІ НАПОЇЇЇЇЇЇЇЇЇЇЇЇЇЇЇЇЇЇЇЇЇЇ! ГЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! А в мене канікул нема=(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

16

канікули зробим.....алкогольні напої необовязкові.....можливо до тгго часу зможим прочухать чогось смішногогоого!

пропоную обговорити се в іншій темі.....