Depacco.com Depacco.com

Форум Справжніх Психів

Объявление

ЗМІНИТИ ДИЗАЙН ФОРУМУ МОЖЕ КОЖЕН У СВОЄМУ ПРОФАЙЛІ ЗА СВОЇМ БАЖАННЯМ!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Шансон

Сообщений 1 страница 26 из 26

1

Я вважаю що це і є найкраща музика...музика реальних людей про РЕАЛЬНЕ життя...

2

Ну токо если реальные люди это ЗЭКИ и Таксисты :D

3

ну а ти не реальна людина...ілюзія...то твоя відповідь до уваги не берется... =))

4

А ми всі нереальні...всі ілюзія..майже всі.. Ось я для вас - іллюзія.. звідки ви знаєте хто я?..може я компьютерна програма...я можу друкувати вам ці пости.. у мене процесор покруце любого пєнтіума і атлона разом узятих...

5

paradox написал(а):

Я вважаю що це і є найкраща музика...музика реальних людей про РЕАЛЬНЕ життя...

Музыка реаальных людей про реальную жизнь - это ХиП-ХоП и рэп! :yu:

6

а шансон - то ....... ех, нема слів. скажу тіки, шо дуже рада шо мій тато розділяє мої смаки і не слухає в машині та й взагалі шансон.

7

Лимон-ми тут не про теорію життя розмовляємо..

шансон-музика яку я не розумію,але поважаю як кожен інший стиль...

8

Гарруспик написал(а):

Музыка реаальных людей про реальную жизнь - это ХиП-ХоП и рэп!

RESPECT :yes:

9

А ми всі нереальні...всі ілюзія..майже всі.. Ось я для вас - іллюзія.. звідки ви знаєте хто я?..може я компьютерна програма...я можу друкувати вам ці пости.. у мене процесор покруце любого пєнтіума і атлона разом узятих...

ти максим,який недавно переїхав з батьками в київ...і тебе вже встигли гарненько обчистити.....
не мрій...ти такий реальний як всі....

10

Музыка реаальных людей про реальную жизнь - это ХиП-ХоП и рэп!

ТО КАЛ...нігерський кал....а ти перетворюєшся на тих хто його створив...

11

вгагалі....о ті ваші патла кульчики і всі подражання рок старам це просто відсутність уяви!!!!!!!!!!!!!!!
вгагалі....о ті ваші патла кульчики і всі подражання рок старам це просто відсутність уяви!!!!!!!!!!!!!!!

12

paradox написал(а):

ТО КАЛ...нігерський кал....а ти перетворюєшся на тих хто його створив...

:fuck:

paradox написал(а):

а я кульчики не ношу, я ношу одежду на несколько розмеров больше  :fuck:

13

ТУ ПАРАДОКС: Не нав"язуй своїх думок... Я,наприклад,ношу кульчики.. яле я не металіст, не панк, не репер, не хопер... Не поклоняюся нікому.. хіба шо Будді (і то, не йому, я його вченню).. Слухаю музику, а не пісні)

14

Парадох бесит...
Пришол, талкает фуфло, и всех еще обосрал,  а сам ты кто??? :diablo:

15

Я хто....я теміч той фуфляр який був одним із перших тут...я той кого назвали анархістом психопадом....я Калеб...а ви всі просто дурні...просто признайте те що ви навязуєте свою думку про ненавязування своєї думки іншим...
кожен дроче як він хоче...шо хочу то і толкую...кого хочу того гружу...
Я вас не обісрав...я на вас насрав....
ПАРАДОКС

16

paradox написал(а):

ТО КАЛ...нігерський кал....а ти перетворюєшся на тих хто його створив

Ну если сказать про шансона: "ТО КАЛ...таксистский кал....а ти перетворюєшся на тих хто його створив"

17

О анархіст, давно не бачив... ну да... раддікал... тобто парадокс... а тобі не здається шо твої погляди саміж себе руйнують - обсирають... бо коли среш на всі 4 сторони можна ненароком і під себе накласти...
Чувак розслабся...слухай шансон і не нада пинать інших бо всі начнуть пинать тебе... і не нада відповідать шо тобі посрать... всьо...

18

знайщли з ким сперечатися та кого слухати....фільм з назвою-"Телепень узув народ!"

19

ФАКЕЛ написал(а):

знайщли з ким сперечатися та кого слухати....фільм з назвою-"Телепень узув народ!"

хто б казав...дівчисько яке найбільше на форумі нагадило...яке чогось взбісилось і натворило чуд...забув??
а чого?? бо в телепня було більше...бо обідно коли хтось тебе може обставити...

20

TEMI4 написал(а):

Ну если сказать про шансона: "ТО КАЛ...таксистский кал....а ти перетворюєшся на тих хто його створив"

Я ж написав...не вірьте мені!!! я БРЕШУ!!!!
і не слухаю я ніякий шансон...то просто найобка вашим дурним прототипам...бо не музика робить людину...і навіть якщо слюхаєш шансон то це не дає право обсирати людину...тре ставитись з розумінням...
та і чого слухати рєп якшо він прийшов від чорнозадих??!!!

21

Ггоніво написал(а):

О анархіст, давно не бачив... ну да... раддікал... тобто парадокс... а тобі не здається шо твої погляди саміж себе руйнують - обсирають... бо коли среш на всі 4 сторони можна ненароком і під себе накласти...
Чувак розслабся...слухай шансон і не нада пинать інших бо всі начнуть пинать тебе... і не нада відповідать шо тобі посрать... всьо...

а ти ващє...грубий і прищатий...і ггоніво з тебе гірше чим самогон...певно твої батьки так вигнались....

22

напевне смолоскип повитирає...чи відредагує повідомлення...бо йому просто нічим буде відповісти...просто кишка тонка,а піська мала... :lol: :lol: :lol: :lol:

23

Шансон - це музика? тю.... а я думав  то так... зеки без жодногї музичної освіти просто від скуки в камерах щосЬ придумуютЬ ! )) РОК - РУЛІТ

24

paradox написал(а):

напевне смолоскип повитирає...чи відредагує повідомлення...бо йому просто нічим буде відповісти...просто кишка тонка,а піська мала...

та мені нібито нєфіг робить та відповідать на такі тупі пости накшталт твоїх.....що я можу тобі порадити?-ну час уже вирости і поводить себе гідно своєму віку,а не бавитися і писать всіляке лафно.....

я взагалі пропоную трошки почитстить цю тему пану адміну.......чи він обовязків своїх забув....

25

ШАНСОН ХВІГНЯ З ХВІГНІ МЕНЕ НЕ ПРЕ АБСОЛЮТНО А БАТЮ МОГО ПРЕ. ШАНСОН :nono:

26

"ШАНСОН ХВІГНЯ З ХВІГНІ МЕНЕ НЕ ПРЕ АБСОЛЮТНО"

ПІДТРИМУЮ!!!!!!!!!   :yahoo:      То не музика а якесь гіменце.......і ніхто мене в протилежному не переконає! :crazy_pilot: