Depacco.com Depacco.com

Форум Справжніх Психів

Объявление

ЗМІНИТИ ДИЗАЙН ФОРУМУ МОЖЕ КОЖЕН У СВОЄМУ ПРОФАЙЛІ ЗА СВОЇМ БАЖАННЯМ!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Справжніх Психів » Музика форева!!! » Стилі музики!

Стилі музики!

Сообщений 1 страница 13 из 13

Опрос

Який стиль музики вам найближчий та найрідніший:)?
Блюз

0% - 0
Кантрі

11% - 1
Фолк-рок

0% - 0
Готичний рок

11% - 1
Хард-рок

0% - 0
Панк-рок

11% - 1
Рок-н-рол

0% - 0
просто класичний рок

0% - 0
House

0% - 0
electro

0% - 0
trance

11% - 1
hip-hop

11% - 1
rap

11% - 1
funk

0% - 0
fusion

0% - 0
фолк

0% - 0
Ragga

0% - 0
джаз

0% - 0
Drum'n'Bass (D'n'B)

0% - 0
афро-рок

0% - 0
Nu-metal

11% - 1
Black metal

0% - 0
Gangsta Rap

0% - 0
world-music

0% - 0
шото своє.....бо там такий список шо все не назвати...

22% - 2
Голосов: 9

1

Отже. шо ви слухаєте і любите найбільше....якшо є ше якісь варіанти, які я не вказала, бідь ласка пишіть, вставимо в опитування.:)

2

віддала свій голос за ню-метал... взагалі люблю багато чого.......наразі ню-метал, хард-рок,панк-рок,метал,металкор....шото таке.......іноді на транс пробива.....

3

Блін ну ти так прямо розхділила... - подробно - але дуже мало - метал розділила до блек ню...блін та написалаб просто метал (... я люблю і блек і нью і гот метал і пауер... а можу даже в жосткий діпрісняк послухать дез-метал.... я б проголосував просто за метал.... якщо все так розділяти - то місця ніхрєна не хвате - а розділяти хіп-хоп і реп і ганста реп - то вопщє  :O  - всіж заіпуться думать за шо голосувать за хіп-хоп чи за реп - цеж почті одно і теж О_О... чи я чогось не дуплю)...
тут мєста не хвате - треба чітко всьо редагувать тепер - ужас...

Корочє я люблю МЕТАЛ і всьо... а голосувать не буду бо не можу вибрать те шо мене більше всього пре...мабуть пауер-метал... - але тут його нема... нью метал є а пауера нема-? круто)))....

П.С. доречі не знаю гот-року....знаю лише гот-метал... типу лакрімоси... чи то я тупий?)))  :crazy:

Отредактировано Ггоніво (2007-01-07 17:49:10)

4

Тупо не знал что ответить потомучто слушаю много чево из єтого списка, поєтому отметил то что неслішал никада... Кантри...

5

Темі4 - геніальна відповідь...)

6

А хто слухае кантри??? Нихто. Хоч один голос будет.

7

Ну чо одразу ніхто? Може хтось і слухає. Мій знайомий наприклад слухає...і я слухаю, коли дурка в голову б"є)))))))))))))

8

БЄЄЄЄ ))) тану давайте луччя умно забєцаєм список а?....

9

ггггг...прикольно.....я проолочував за х-х томущо я його найбільше слухаю.....хоча мені подобається по настрю різні підвиди репу,зокрема клачияний-вуличний,люблю д"н"б,люблю раггу,люблю фанк.....короче мені здається все зрозуміло...

10

Корочє проголосуйте за кожен стиль шо є в списку - шоб було по 1 голосу - і ТОДІ ПОБЄДІТ ДРУЖБА!  :crazy:

11

гатишный рок и баста..)

12

Рок?
Повторю одні слова одного чувака:
Rock is deader than dead
Shock is all in your head
Your sex and your dope is all the we're fed
So fuck all your protests and
Put them bed

God is the tv

Rock la la la la...
Думаю - всі поняла - а якщо хтось не поняв - то Лімон давав ссилку на перекладач)...

П.С. Рок мертвіший мертвого...

13

рок'н'ролл мертв а я еще жив. )))

Вы здесь » Форум Справжніх Психів » Музика форева!!! » Стилі музики!