Ми кажемо що живемо - але погляньте на себе - і ви побачите що ви існуєте. Ваші біологічні потреби керують вами. Ваші думки повністю належать малому, низькому, непотрібному. Ви кажете що "знаєте", "думаєте", "живете" - ЯКОГО БІСА! Погляньте ви давно нічого не знаєте і не ся намагаєте пізнати! Ви давно нічого не думаєте - крім того де взяти гроші, чи їжу, чи бухла - чи проще кажучи як задовольнити свої біологічні потреби...
...і з цього випливає? ЛЮДИ ВИ НЕ ЖИВИТЕ! повторюю - ви існуєте. Ви називаєте щастям те чим воно не є. Ви оптимісти? Хтось помічає одне добро - і це добре. Хтось писиміст і помічає одне зло - і це добре... АЛЕ ВИ БІЛЬШЕ нічого не помічаєте і це погано - це ДУЖЕ ПОГАНО - ЦЕ ХРЄНОВО ЛЮДИ! Бо НЕМАЄ лише добра! НЕМАЄ лише зла. Бо це життя продукт повної гафняної ДИФУЗІЇ!
Бо немає білого і чорного - бо між ними ціла безкінечність кольорів.
Відповіді десь глибше ніж так чи ні... щастя десь глибше ніж поїсти і поспати...
Думайте, знайте - НЕ ІСНУЙТЕ! ЖИВІТЬ!
П.С. я знаю ця тема може викликати обурення в деяких людей - мов: Найшовся розумни пля!... не буду показувать пальцями на Лімона)... не треба психувати напишіть і обгрунтуйте... і без злої істерики)... відповідайте...
П.П.С. Невпевнених і "тупих" прошу не відповідати
ВИбачте за грубість