Хочу в Карпати, бо ніколи там не був.. та і взагалі не був у горах.. навіть в Гімалаях...
Хто купить мені квиток у Карпати?
Форум Справжніх Психів |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум Справжніх Психів » Країни та міста » Карпати
Хочу в Карпати, бо ніколи там не був.. та і взагалі не був у горах.. навіть в Гімалаях...
Хто купить мені квиток у Карпати?
І я хочу ....дуже дуже дуже... купіть мені квиток В ОДНУ СТОРОНУ! тільки будь-ласка...
Ходімо пішки, чувак! Нам ніхто не дасть гроші на квиток....
пішли чувак!!!!... я вже збираю торбу... нафіга нам гроші? давай підемо літом - по дорозі самі харчі!...
Я буду Сковородою а ти? а ти не знаю - Лімоном О_о...
Точно!
якісь там форумчани мо у тернополі чи львіві чи франіку дадуть переночувати - і всіх ділов...
ДАВАЙ ДАВАЙ ДАВАЙ!
Поки я собі віку не вкоротив
Візьміть мене!Я теж хочу з Вами!Я буду Буддою або Конфіцієм у тілі жінки.гииги
Ви ЗГОДНІ?
Подавайте заявки хто хоче піти пішки до Карпат)))...
Від охочих потрібно:
1. Обіцянка НЕ НИТЬ В ПОХОДІ ШО ВІН СТОМИВСЯ, ЗАМЕРЗ, ГОЛОДНИЙ, шо йому страшно і тп)))...
2. Мінімум речей) - чи ви збираєтесь пхати на тачці телевізор шоб дивитись вночі в полі від батарейок?))
3. Бажання дійти - і мінімум розчарування
П.С. а тебе Німфа ми не візьмем ги ги ги (шютка О_о )
У мене є більш реальна пропозиція.. Поїхати спочатку кудись електричкою, наприклад в Чернігів, а там уже ходить пішком.))) Ги..
Тану... з такими темпами можна зразу в Тернопіль ..............або зразу у Львів....або зразу у карпати.... мо луччЕ пішки?
Млін, я тоже хоццу в Карпати)) пішкі іду))
Треба розводить одногрупницю на поїздку до неї... це карпати на стороні закарпатської області., і прикиньте, кімнату зняти (не пам"ятаю в якому містечку) 30 грн за добу! Не залежнить від кількості чоловік! Треба непримінно їхати
Або вже виходити - до середини літа доберемося
ну... мені тре сесію злати..тоді вже мона й виходити...зо зимової сесії наступного навчального року повернемося)))
Мрія ідіота буде сповнена! Я їду в Сваляву в липні, там і буду справляти свій Д.Н.
А я мабуть аж осінню десь поїду в Львів... а в карпати цим літом - навіть не знаю (
Я тобі хотів запропонувати, але якраз у цей момент були деякі непорозуміння у нас... :/ В принципі, ще не пізно тобі сказати "так".
Я так і не поїхав у Карпати... - і мабуть вже не поїду... шкода...
Верховна зрада | Музика форева!!! | 2006-08-14 |
Франік | Країни та міста | 2007-01-10 |
Шешори-2006 | Фестивалі, концерти, клюби, театр | 2006-06-14 |
Как быть москалем? | Кому шо... | 2007-03-09 |
Справжній українець у своєму житті має виконати такі речі.... | Україна та ПСиХи | 2008-12-19 |
Вы здесь » Форум Справжніх Психів » Країни та міста » Карпати