Ну ось ) - Президент підписав указ про розпузк Верховної РАДИ! і позачергові парламентсікі вибори...
Знаєте я чомусь за... може то од занадто-раціонального націоналізму - а мо від тупості чи нерозуміння політичної і економічної ситуаці в країні?... але Я ЗА! НАФІГ ТИХ ТОВСТОБРЮХІВ!...
ДАВАЙТЕ ОБИРАТИ!
ЯКЩО ВСІ ТАКІ п.н.і! шо не можуть вибрати номальних людей якіб керували країною - то куди ми дійдемо?
Проблему треба вирішувати на корню... треба міняти не депутатів чи президента - треба міняти рівень освідченості і самоусвідомлення нашої нації - бо з такими темпами "мИ чІста кАнкрєтна дАкатімсЯ дА пізДєСааа... дАйОш рускІй язик втАрим нАцианальним?" О_о... це я з іронією якщо хтось не зрозумів...
Але покищо ОСЬ президент посилає В.Р. ......... думаю то на добре... хоч країні вибори влетять в копієчку... але в нас ця копієчка є... а якщо ця копієчка принесе ДЕВІДЕНТИ! РЕЗУЛЬТАТ! і мізки а не пуза в В.Р. - тО Я ЗА! обома руками ногами і хрестом шо на шиї...
А ви як думаєте? Хто за - хто проти?... ПОЛІТИКА пані і панове - починається новий сезон ПОЛІТИКИ! - вибирали Президента двічі - ось нарешті вибираємо і парламент двічі