Depacco.com Depacco.com

Форум Справжніх Психів

Объявление

ЗМІНИТИ ДИЗАЙН ФОРУМУ МОЖЕ КОЖЕН У СВОЄМУ ПРОФАЙЛІ ЗА СВОЇМ БАЖАННЯМ!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Справжніх Психів » Хвільми та Мультики » Теркель і Халепа - рульний мультик !!!

Теркель і Халепа - рульний мультик !!!

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Хто не дивився цей БОЖЕСТВЕННИЙ  мультик той багато втратив )))) я його разів з 20 дивився))) і все прикольніше і прикольніше

2

ооо... а я думал была тема про Теркеля... хм... Да... мульт нормуль! хотя радикально нового он в себе не чего не несет. Одни штампы... Но посмотреть все равно стоит... Смотрел украинский дубляж, а ты?

3

ГИ ))) Я ЙОГО ТІЛЬКИ Й ДИВЛЮСЬ )))) МЕНІ ЗДАЄТЬСЯ ЩО ІНШИХ БУТИ НЕ МОЖЕ !!!

4

оооо,так, теркель це шото конєшно...дякую тобі, саддам, шо дав мені його ;) Джейсон - крутий хлопачок, але звичайно Фіона поза конкуренцією.....і дядько Стюарт....просто супер!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Та моїм кумиром все ж залишається малюк Кван))))))))))))))

5

Чого це ??? Мабуть тому, що він смердить ??? ГА ?

6

Мультик як мультик. Просто його розкрутили, розрекламували.. бо його озвучують зірки укр. шоу-бізу

7

Так собі О_о... мультик як мультик... нічо прикольного чи отстойного я в ньому не найшов...

8

Скажу чесно, мене він трошки налякав (там настіки легко всі ставляться до вбивства)...але є прикольні моменти)

Вы здесь » Форум Справжніх Психів » Хвільми та Мультики » Теркель і Халепа - рульний мультик !!!