Depacco.com Depacco.com

Форум Справжніх Психів

Объявление

ЗМІНИТИ ДИЗАЙН ФОРУМУ МОЖЕ КОЖЕН У СВОЄМУ ПРОФАЙЛІ ЗА СВОЇМ БАЖАННЯМ!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Dolphin

Сообщений 1 страница 21 из 21

1

Як вам творчість Dolphin чи колись існувавшого гурту Мальчішнік. Мені вай як подобється!

2

Дєльфін - мій кумир і муза

3

Ну, не можу стриматися! Ще одне фото. Одне з найулюбленіших.

Отредактировано Формалин (2006-03-17 22:18:24)

4

А я знаю, Формалін, що ти шукала ось цю фотачку. І я, добра душа, тобі її дарую

5

Мені також подобається його творчість. ”Весна”, ”Серебро”, ”Дверь” ващє фантастік! А ”Мальчішнік” - то вбивча сила. Так пре.

6

Ой, ну дякую тобі. Але... то трохи не така... така в мене є :cool:

7

"я повню наш последний вечер,наш последний розговор,по телу твоему крижился последний мой взор,твое белье на полу...."(вибачте за орфографію я з російською погано товаришую)

Мальчішнік це одна з найкращих російських гуртів,слухав багато їх альбомів,особливо мене пруть ті,там де Дєльфін ще був.Ден і Мутабор мене не дуже вставляють хоча гонять також непогано-"а моя жаба!".творчостю Дєльфіна цікавлюся але не глибоко.досить багато гарних пісень які заслуговують уваги,за то йому і респект!

8

Я нє чула! :(

9

Немже бути!

10

Не може! Не може! Ремонт Води то ще ладно... а це ж Дельфін

11

Дельфін-досить популярна особистість але переважно в Росії.

12

Кожен раз коли тут міняється назва гурту, то я перший раз про таку чую - чесно кажучи мені  :o соромно, та все ж хто це такі і що за стиль в них?

13

Дельфін наскільки мене не зраджує память це не гурт це виконавець.Раніше він був вокалістом і душею відомого гурту Мальчишник,потім пішов...прикро

14

Так де ж він пропав, чому його не чути?

15

його не чути томущо ним не цікавитесь Ви!насправді його досить таки гарно чути,він випускає власні альбоми із класними піснями.

16

І які ж ті альбоми... та що альбоми!.. які ж там пісні!!!! :lol:  :yahoo:  :dance3:

17

Атлічниє пісєнькі там ;)

18

повністю згоден....часто люблю його послухати....останнім часом подобається пісня-Ялюблю людей.... :lol:

19

особисто для мене Дельфін-музика для "сумування"

Отредактировано Вівця (2006-07-19 21:15:34)

20

Скоріше не для сумування.Дельфін перейшов на якусь нову хвилю філософії в його творчості - темне минуле позаду, під боком дружина, донька,згуртована і цілісна особистість надовго в ньому оселилась - тут вже не про секс,незадоводену сестру і не про ”дєвочку в красном” співати.

21

та то мене шось занесло...скоріше для роздумів і т.д......в усякому разі те що я чула.....мені дуже зі Стелою пісня подобається