Сьогодні ми вітаємо з Днем народження ФакЕла ака Воронова Сірожу =) Бажаємо всього для тебе найкращого! А що там для тебе найкраще, це вже ти мабуть краще на нас всих знаєш.)
Наразі бажаю офігЄзно здати сесії улілякі)))
Форум Справжніх Психів |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум Справжніх Психів » Події » День народження
Сьогодні ми вітаємо з Днем народження ФакЕла ака Воронова Сірожу =) Бажаємо всього для тебе найкращого! А що там для тебе найкраще, це вже ти мабуть краще на нас всих знаєш.)
Наразі бажаю офігЄзно здати сесії улілякі)))
ВОУ! Приєднуюсь до вітань)
Ей Смолоскип - не пий багато спирту) а то так сіять будеш... хоча... БАЖАЮ ТОБІ БАГАТО СПИРТУ! - і мінімум головного болю)...
а взагалі щастя тобі... - і звичайно бабла... угу угу
ОЙ!Днюха!
ВІтаю))))
Кхе-кхе....бажаю тобі не попадати в монастир.Во.
А, взагалі Всього-Всього-всього найКРАЩОГО)))
Правильно! то треба бажати мені!
шоб я попав у монастир О_о
Вітаємо ФАНАТА з Днем народження! Чувак, бажаю знайти у житті вірний шлях і впевнено прямувати прямо по ньому! Побільше впевненості в собі! Всього найкращього! П"ю каву та шо у мене за компом за тебе!!!
Приєднуюсь до поздоровлень! ...
Чувак я тебе вже давно знаю - багато казати не буду) Але бажаю щастя здоровя і впевненості...
А ще здати ото все що ти тама здавав - якщо ще не здав)...
Короче всього тобі найкращого... давай ...щасти...
П.С. пий багато але вміру)... щоб змогти дати здачу асфальту гик
Ну да, і шоб хватило сил пити ще з нами.. ги.. лімонад! Так шо готовся! думаєш лімонад як за нефік пить? то ти не той пив! =)
вітаю всіх з минувшими днюхами! вібачаюсь шо давно не заходів, і ше будьте усе щастліві! і хай у вас все буде гаразд! і давай те спілуватса дале :friends: :thank_you:
дяка хлопці за вітання! а асфальту здачі дам :orc:
можливо :alcoholic: атак спасибі шо не забули!!!!!!!!!!! :thank_you:
Сонечко моє ясне, ТАРАСИКУ!!!!! Зі святом тебе!Я тобі бажаю насамперед здоровлєчка, любові та гармонії із собою!!! Ти дуже позитивна людина, і тому у тебе все буде добре!!!!!!!!Я то знаю !!!!!!!!!!!!!! Цьомчики!!!!!!!!!!!
дякую котику =0) дуже дякую :friends:
сьогодні здається в когось свято????? я не бачу накритого стола !
отже товариш Гагарін всього тобі найкращого, піс лав енд гуд хвілінг!
Да блін просто всім накрити стіл ну ніяк не втигаю))) ...
Дякую шо не забуваєтье поздоровити Гагаріна - хто на форумі хто смс ками - а хтось в 12 годин ночі в неті ...
Дякую)... :yes:
Рости великим! :yes:
Сьогодні День народження у Анни ( АннA ), з чим ми її і вітаємо! Всього тобі накращого! Успіхів!
мої поздоровлення!!!!!!!!!!!! треба якось знайомитись, чи що)))))
Поздоровляю!...і доречі всіх інших теж з пройшовшими днями народженнями!!! ВО)
А тепер вітаю з Днем варення Тигру! Не знаю чи побаче вона наші вітання.. Бажаю натхнення і креативу! Впевнений, що ти маєш на меті створити (написати) щось прикольне, тому й бажаю зробити це вдало. Нехай друзі приносять лише гарні, позитивні новини, і зостаються щирими, бо також знаю, що для тебе це одна з головних речей у житті.)
угу (мовчки дивиться в вікно...Алілуя)
ВіТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПІТА! Бажаємо йому всього найкращого) захищати нашу країну і від іноземних поганців і тп)...
так, ВІТАЄМО ПІТА! Ака - рятівника нації! Бажаю удачі і міцного здоров"я, бо як же ти без МІІІЦНООГО здоров"я будеш захищати Україну? Для цього потрібна СИЛА! А так, успіхів у навчанні, а точніше, успіхів на халяву здати сесію (бо іншого варіанту ніж халява, я не бачу... ))) Ну, СЛАВА УКРАЇНІ, РЯТІВНИКАМ СЛАВА! :hunter:
Також сьогодні День народження БЛОКа! В нього як і у Піта, 20.12.) А цьому чуваку бажаю успіху з навчанням і роботою. Та не скільки з навчанням, як з роботою. Прсото знаю, що чуваку робота потрібна нормальна, а не навчання Міцної дружби та кохання! Щоб нарешті дівчинку собі завербував! Поняв?
Вітаю головного ЕмоСкіна країни, тобто Хєстера ака піта чи Рятівника нації!!!!!!( ух який ти нах багатосторонній))))
Отож всього тобі найкращого - побільше котдівуарських зайчиків( це типу валюта така,гг)), красуню жінку ефіопку та дітей японців. Слава україні!!!!!!!!!!!
Вітаю головного ЕмоСкіна країни, тобто Хєстера ака піта чи Рятівника нації!!!!!!( ух який ти нах багатосторонній))))
Отож всього тобі найкращого - побільше котдівуарських зайчиків( це типу валюта така,гг)), красуню жінку ефіопку та дітей японців. Слава україні!!!!!!!!!!!
ЧОРНИЙ А ДО ЧОГО ТУТ ЕМО?ТИ СВОЇ ЗАСЛУГИ НЕ ПЕРЕКЛАДУЙ НА МЕНЕ!ШОСЬ ТИ РОЗПИЗДІВСЯ ПТАШИНИЙ ГУМАНІСТ!
нувесна... | Коли падає планка... | 2006-04-20 |
Бухі откровення | Коли падає планка... | 2007-05-21 |
Вы здесь » Форум Справжніх Психів » Події » День народження