Depacco.com Depacco.com

Форум Справжніх Психів

Объявление

ЗМІНИТИ ДИЗАЙН ФОРУМУ МОЖЕ КОЖЕН У СВОЄМУ ПРОФАЙЛІ ЗА СВОЇМ БАЖАННЯМ!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Справжніх Психів » Музика форева!!! » Ремонт Води

Ремонт Води

Сообщений 1 страница 23 из 23

1

Як вам творчість цього гурту? Мене теж не з першого разу вставило, а потім вдумалась - сподобалась.

2

Мені! Мені! Мені! Доросла така музичка в них... цього інколи невистачає. Мені про балерину подобається. І ”Жук”. Кліп скачала. Зайдеш я тобі подарую. Б-Є-З-В-О-З-М-Є-З-Д-Н-О ! :drinks:

3

а я зовсім не чув про такий гурт...  :rolleyes:

4

нажаль моя необізнаність мене лякає.також не чув такого ніколи.

5

http://www.remontvody.com

6

скажи відразу в якому стилі вони грають!

7

Я теж не чув цієї групи, та назва її мені подобається.

8

Факел:
Їх музику називають інтелектуальним рок-н-ролом, але то лише 50-60 %.

Отредактировано Dogmata (2006-03-17 16:03:02)

9

Мене також спочатку назва зацікавила. І відгуки. Спочатку ставлення було відносним. Вони дуже неординарні і їхня музика теж.

10

Це ми з Формалінкою на їхньому концерті. Бо у Формаліни не вийшло її розмістити.

11

Ото закачала соіякусь пісеньку "фонарь"...хм...чи то у мене глюки ч и вона дійсно дуже коротка :rolleyes:

12

може то скіт? ;)

13

Я хотіла вступити до їхнього фан-клубу, а виявилось, що мене(як і всих бажаючих) записали в чергу. Вообщєм... я буду учасницею фан-клуба тільки тоді, коли хтось помре і я стану на йогог місце... гарно... нічого не скажеш... я канєшна образилась... а потім виявилось, що це справді такі умови... а***ть...  :cool:

14

Ще виявилось, що ними займається чиясь вдова. Так шо всі питання до неї... ото таке. :(

15

Ага! Я теж таку фішку знаю :/

16

ПаскудА* написал(а):

Ото закачала соіякусь пісеньку "фонарь"...хм...чи то у мене глюки ч и вона дійсно дуже коротка :rolleyes:

Ти ”Жук” скачай, або пісеньку про балерину. Ще можна ”Прокурори на Луне”.

17

Мдя... там текст такий глибокий... ”Прокуроры на Луне...(3 р.) ... Пид***сы на Луне(3р.)... Прокуроры - Пид***сы” Ото й пісенька вся. Але ж до чого на концерті рубить в дрова. Особливо, коли вже така як треба.

18

А ”Жук” взагалі 8 хвилин триває. Довго качати

19

Там всі пісні по 18 сек. От обдовбки. :girl_werewolf:

20

То развод.В їхньому стилі.

21

Домовилась з Бо-Бо про інтерв’ю так шо, Dogmata, це тобі не з Сєньою теревеніти!40 хвилин вмовляла.

22

Не факт,що Бо-Бо був необдовбаним і завтра пам’ятатиме про що ти його просила 40 хвилин :angry2:

23

Ти наче в воду дивилась :cray:  :cray:  :cray: