А знаєте, як ми з братом останнім часом практикували? Включали М1, втикали кліпи, а звук вирубали, замість звуку включали найрулячішу тєму Сліпнота Gently. Во це кайф! Такі круті мутки виходять, шо всякі там кліпмейкери позаздрили б! :fuck:
Ше в нас круто вийшло, коли ми співставили кліп крихітки Бритні Спермз і пісеньку ТОЛ Утопія! Во це жир, май дір френдз! Keep rolling and fuck the standards, darling! :tease:
Музика взагалі
Сообщений 31 страница 60 из 110
Поделиться312006-03-27 15:43:46
Поделиться322006-03-28 10:21:10
Мдас....а мені якийсь алкоголік втирав шо я ніякий не панк...і не анархіст...вот він спав під бардюрами з перепою....він крутий?!сам на гопніка косить...він навіть не знав шо Мама анархія пісня Цоя..а шо Анархія мать порядка сказав махно він навіть не підозрював....от він напевне той шансон і слухає...
Такий експериментяк ти ,Гама, я проводив вже не одноразово...а класно під панк дивитись всякі мультіки... :yahoo: :mamba:
Поделиться332006-03-29 15:44:41
В мене тепер магнік буде і я зможу слухати музику!!!! :jester:
Поделиться342006-03-29 15:52:58
...круто... і ябуду приходити в гості... з своїми дисками!!! :girl_crazy:
Поделиться352006-03-29 15:56:36
Іст вєст! Будєт відна, мальчік! На діскацєку сіводня ідьош? :girl_in_love: :girl_crazy:
Поделиться362006-03-30 09:38:11
і ВЗАГАЛІ......
Поделиться372006-04-13 12:01:12
Спробую:
1.ТНМК
2.ОЕ
3.Друга Ріка
4.Мед Хедс XL
5.Бумбокс
6.Оззі Осборн!!!!!!! :diablo: :girl_werewolf:
7.Red Hot Chilli Peppers
8.Aerosmith
9.Depeche Mode :girl_crazy:
10.U2!!!!!!!!!AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :girl_werewolf:
11.Zdob Si Zdub
12.Koяn
13.Sex Pistols(рідко, але буває...)
14.4 non Blonds
15.Madonna(ПОВАЖАЮ!!!!!!!!)
16.ги:) Себе звісно слухаю. А як без цього??? Іноді навіть мої пісні можна слухати:)
17.A-ha - теж під настрій кльово йде
А взагалі я різне слухаю. Іноді проперає, Вівальді, Моцарта слухаю. В дитинстві тато мене підсадив на рок і зараз ше там сиджу. Він тоді приїхав з Німеччини, мені десь років 6-7 було, привіз відеокасету з хіт-парадами тогочасної Америки, Великобританії та Німеччини. То я тоді надивилася, та така дівка модна була. Тіки тепер починаю розуміти, як кльово шо ше тоді про всі такі кльові гурти дізналася. От наприклад, U2 , там на касеті була їхня на той час остання робота - Lemon, мені вони тоді такі смішні здалися, у Боно ше там така зачіска дурнувата. А от зараз я слухаю U2 і розумію - це шось. І вже в сім років я знала про цей гурт
Поделиться382006-04-27 11:36:08
А я псих... навіть люблю свої треки слухати... А занаєте, вони реально вставляють... Типу, батьки ж люблять своїх дітей, так і я... мої діти - то мої треки... правда вони якісь рахітні...
Поделиться392006-04-27 12:32:32
ЦЕЙ МУЗИЧНИЙ КВАДРАТ ПРИДУМАВ МІЙ ДРУГ... ПРАДА РОСІЙСЬКОЮ...
Квадрат музыкальных стилей
Снова вернувшись к теме музыки, я хочу предложить вам собственный взгляд на извечный вопрос деления музыки на стили. Точнее, я не хочу спорить с уже существующим, я просто расположу стили в весьма интересном, на мой взгляд, порядке — в квадрат.Начну издалека… Я думаю, что вряд ли со мной кто-то поспорит, если я скажу, что любая эстрадная состоит из музыки и/или текста..
а ще є виконання,сенс,переживання вкладені в пісні і т і д....
1. Много текста, много музыки. Это рок. либо полный неудачник (что очень популярно среди нашей молодежи), стремящийся выделиться на фоне остальных. .
респект....
2. Много музыки и посредственный текст. Это Dance, Eurodance. То есть та музыка, с помощью которой разогревают толпу. Поклонники — завсегдатаи хороших дискотек (для справок: в Сумах таких нет!), которые ищут чего-нибудь потяжелее, но не могут найти. .
не помічав на денс музиці багато тхт,а особливо зі змістом....
3. Много текста и посредственная музыка. Панк, панк-рок. Поклонники — личности, для которых шансон слишком скучен, а рок тяжеловат. .
мені здається причина в іншому...можливо вони знаходять у ньому сенс життя,пояснення на деякі питання і т. і д....
4. Много музыки, очень мало текста. Это грандиозная инструментальная музыка, New Age, а также клубные стили и электроника, такие как Trance, House, Astral, Goa, Psychedelic, Rave, Drum’n’Bass и др. Эту музыку слушают те люди, для которых она нужна либо как фон для чего-либо другого, основного занятия (например — танцев, общения, работы на компьютере), либо как платформа для собственных мыслей и чувств — музыка играет, а все остальное домысливается. Ее поклонники хотят найти ответ на свои вопросы в самом себе. Наверное, Вы поняли, что это мои любимые направления. .
того про них так і написав....
5. Посредственный текст и посредственная музыка. Это один из лучших вариантов опопсения рока и поприще дешевых провинциальных аматоров. Слушатели — старые фанаты и молодые личности, желающие, не выделяясь на фоне остальных стать чуточку круче.
.
я такого і не чув....невже таке буває????
7. Мало музыки и посредственный текст. Это поприще хип-хопа. Многие скажут, что и в нем скрыт глубокий смысл — спорить не стану, однако в хорошем хип-хопе текст читается настолько быстро, что его трудно разобрать, и смысл теряется. Слушатели — люди, которым важен ритм. Зачем? Может быть им так удобней что-то делать.
.
написано без будь-якого розуміння цього стилюмузики.....який ритм????ясно що швидкий,але у справжніх реперів вимова чітка і ясна,до того ж якщо ти не помічав,то музика у репі буває такою,що відпочиває вся планета....треба просто взять колись і послухати нормальні тємки.....такщо на х-х не наїжати...тут найбільше тхт,а значить і сенсу,музика впринципі як і скрізь буває не дуже,а буває просто супер!!!!
8. Мало текста и посредственная музыка. Обычно это неудачные ремиксы на хорошие композиции. Слушатели — заядлые фанаты ремиксуемых кумиров.
9. Тупой текст, слабенькая музыка. Вы еще не догадались что это? Тогда включите телевизор на какой-нибудь отечественный музыкальный канал, и Вы увидите… Попса! Да-да. Та самая попса. Никуда не годная, никому не нужная одноразовая музыка. Кто слушатели? Да разные сопливые малолетки и поклонники псевдозвезд вроде Киркорова и Океана Эльзы. No comments!
Вот, в принципе и все, что мне пришло в голову. Не исключено, что где-то я ошибся, но Вы вполне можете указать мне на эти ошибки. А так думаю, что общая картина Вам стала ясна. Пишите свои варианты.
я так і зробив....
Поделиться402006-04-28 06:51:53
Я взагалі теж не слухаю такий стиль який сама виконую, але слухаю!!!!! Бо хто ж як не я?Ну, ше батьки та сестра. Тато взагалі підсів на мене. Хоч є ше тіки 2 пісеньки. А він кайфує :tease:
Поделиться412006-05-01 09:53:26
І от я таки заубла написати ше:
Отже,
18. Armin van Buuren- моє коханнячко!!!!!!!!!!!!! :girl_in_love: :heart: :heart: :heart:
19. Фліт - скажені психовані хлопці - як їх мона не любити????
20.Мій брат - мені реально подобається його музика!!! От він скоро свого диска випустить та будуть всі від нього кайфувати :aikido: :assassin: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Далі буде...
Поделиться422006-08-18 13:30:18
Мій альбом вийде на дву СіДі..якшо встигну дописати до кінця літа - то буде повний.. по 75-80 хв на одному сіді.
Поделиться432006-08-18 15:42:51
"Нема поганого - є те що тобі не подобається", і навпаки "Нема гарного - є те що тобі подобається"... ги... хтя це тема про стилі музки а не про умні мислі
Поделиться442006-08-18 16:02:57
А я взагалі стилі музики майже не розрізняю.....Іноді щось сподобається,а потім я в шоці взнаю що ця пісня у "такому-то" стилі...І до цієї пісні я вважала що цей стиль не признаю ні в якому вигляді.......
Оттакот...
Поделиться452006-08-18 17:23:05
Мій альбом вийде на дву СіДі..якшо встигну дописати до кінця літа - то буде повний.. по 75-80 хв на одному сіді.
ух ти блін..ну нічо" тьозочка попросила мене щось для тебе скачати а що я не роздуплила..=)скачаю тьозочка тобі передасть і буде тобі щастя))
Поделиться462006-08-20 10:54:02
Люди, всі в тему "Алкоголь"!
Докорінно змінений список:
Танок на Майдані Конго
ТОЛ
Карна
АННА
Скрябін (старі альбоми, найбільше - "Хробак")
Мертвий півень (те що знаходжу...слухати почала ну зовсім недавно)
Крихітка Цахес (під настрій)
Лінкін парк (як фонова музика)
Корн (так само як і Лінкін парк)
Лакуна Коіл (аналогічно)
ц не повний список...багато чого я теоретично МОЖУ слухать
але мені влом =)
Поделиться472006-08-23 18:41:28
Лакуна Коіл (аналогічно
аа..зер гут!рєспєкт сєстра)))
Поделиться482006-08-24 07:31:48
Та ці всі розділення на стилі, це фігня. Є група, от вона і грає свою музику. А то оце думать, шо ща стиль, і спорити...
А щодо мене, то люблю в основному рок. Останнім часом панк: Sex Pistols, the Exploited, і хочу дістать DEAD Kennedys!
Раніше висів на треш-дез, але ...пр.... переперло... Також люблю hard core: KoRn(перші 3 альбоми), SlipKnoT)
ведь панк тяжелее рока
якого рока? - hard, progressive, art?
В данном случае он не тяжелее, а он просто обезбашеннее. Играть рок тяжело, панк - легче. Слушать.... Рок конечно приятнее.
Штандартен фюрер еСеС, а ты что: Ska,Oi воопще не слушаешь?
Поделиться492006-08-25 16:10:53
Рок конечно приятнее.
gothic rock rulezzzz)
Поделиться502006-08-28 09:11:15
Я від ґотік рік тому перся) але зараз ... .ні.
Поделиться512006-08-30 13:37:56
а мене останнім часом р"н"б пре...
Поделиться522006-08-30 17:27:38
найотстойніше для мене - це рнб.. гадость какая-то... :alcoholic:
Поделиться532006-08-31 13:54:18
я останнім часом щось легке слухаю...бо весь час сонна
от так
Поделиться542006-09-01 15:37:39
найотстойніше для мене - це рнб.. гадость какая-то...
пральна дайош готік рок!
Поделиться552006-09-02 17:17:13
транс.....електро.....ше усяка така фігня під яку можна поскакати та увійти кудись далеко...до нірвани.........а іншим часом рок.....метал...та ше всяка фігня від якої башку зносить....а взагалі мій кумир - Коля Басков.....
Поделиться562006-09-08 16:49:11
....а взагалі мій кумир - Коля Басков.....
Поделиться572006-09-09 13:52:41
Да всё это херня нездоровая!!!Надо слушать народные песни!!!
Поделиться582006-09-09 14:13:07
Да всё это херня нездоровая!!!Надо слушать народные песни!!!
а мона народні пісні суомі?))
Поделиться592006-09-10 19:23:36
Діхлофос - респект. !
Поделиться602006-09-13 15:33:17
реп,рок,метал,народні пісні??????так ви шо "Гуляйгород" Тартаківський наслухались???кул......