Depacco.com Depacco.com

Форум Справжніх Психів

Объявление

ЗМІНИТИ ДИЗАЙН ФОРУМУ МОЖЕ КОЖЕН У СВОЄМУ ПРОФАЙЛІ ЗА СВОЇМ БАЖАННЯМ!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

DJ Конь

Сообщений 1 страница 10 из 10

1

Як вам Конь?По-моєму файний дядько:)Є непогані речі у нього

2

я б ніколи в житті не взяв собі такий нік... :nono: ...ну не про це... Я промовчу

3

ТЮ, КОЛИ В ТЕБЕ ЕЗРОЗУМІЛО ДИБІЛЬНИЙ НАСТРІЙ ЙОГО МУЗИКА ЯКРАЗ В ТЕМУ. ХОЧА ЧОГОСЬ ДУЖЕ СУПЕРОВОГО В НЬОГО НЕМАЄ. В МЕНЕ БРАТ ПРИКОЛЬНІШУ МУЗИКУ ПИШЕ :whistle:

4

вірю... просто багато діджеїв України стають відомими, бо гроші є на аппаратуру... і спонсори... мама, папа там... дядя... це шоу-бізнес, блін...

5

Тю, Лімон, та тож Дж Конь, як його можна не любити!!!!!! :O  :O  :O  :O  Жартую, взагалі, я його слухаю рідко, тому я вас розумію, а САня, дійсну музику класну пише, це мій братик!!!!

6

DJ Алекс :D  :D  :D Так, Клавдія???? :D  :D  :D  :D

7

Я з Українських діджеїв слухав (в сенсі, чув) тільки Тапольського, Бінокля, Лайта, Айса... і все! Так шо нічого про Коня говорити... себто писати, не буду!.. ну якшо мені дасте повтикать, то потім зроблю висномки!

8

дамо повтикать :drinks:

9

Я чув тільки одну його пісню і вона мені сподобалась, але один трек це ще не діджейсуперстар.

10

Хто ж винен, шо ти втикав лише один трек... Але я впевнений, шо мене не попре... просмто українських діджеїв Макс не слуха... Стиль не той... вони звичайно кришу зносять у Лондоні... Але не трансову... а хауз і клуб